FANDOM


From Youtube

Description Edit

Hali mindenkinek! Ebben a videóban bemutatom Carrier sentinelt és, hogy én hogyan modoltam, s miképp lehet kihozni belőlle szinte a maximumot! Remélem hasznos lesz és tetszeni fog a videó mindenkinek! Ha igen Like-oljátok! Köszönöm!

Látogassatok el az alábbi weboldalakra: Neverquit Media: http://neverquit.hu Neverquit Media Facebook: https://www.facebook.com/neverquitmediaegyesulet Neverquit Youtube: http://www.youtube.com/user/NeverQGaming Hungarian Tennos: http://www.huntennos.com/ Multigaming Community: http://multigaming.hu/


Ha játékot szeretnétek vásárolni kattintsatok az itt látható linkre, válasszatok, regisztráljatok és vásároljatok árengedménnyel! Íme a link: https://www.g2a.com/r/rzrobot ( A vásárlás elektronikusan történik és CD kulcsot ill. aktiváló kódot kaptok a választott játékhoz! )


Bármilyen kérdésed van tedd fel a videó kommentben (amennyiben a komment ill. kérdés nem a témával kapcsolatos válaszadás nélkül autómatikusan törölve lesz! ) vagy privát E-mailban itt a Youtube-on illetve a csatornám Beszélgetés részében! Amint időm engedi és tudok válaszolok! Ha tetszett a videó Like-old és kérlek NE FELEJTS EL FELÍRATKOZNI! És kérlek ajánlj ismerőseidnek is! Köszönöm!

Appears on these pages
of

  • Carrier

    Carrier Dethcube

  • Carrier/Media

    For more details, please refer to the WARFRAME Wiki Media Policy. Diamond Wings, Koi Tail...

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current09:02, May 1, 2014Thumbnail for version as of 09:02, May 1, 2014480 × 269 (27 KB)RzRobot (wall | contribs)created video

Metadata

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.