FANDOM


From Youtube

Description Edit

Hali Mindenkinek! Ebben a videóban bemutatom mit is lehet kihozni a Paris Prime-ból! 1 Catalyst és a 4 Forma segítségét használtam a tökéletes és maximum Critical sebzés eléréséhez! Remélem hasznos videó lesz mindenki számára! Ha tetszett a videó Like-old!

Klánunk weboldala: www.huntennos.com


Ha játékot szeretnétek vásárolni kattintsatok az itt látható linkre, válasszatok, regisztráljatok és vásároljatok árengedménnyel! Íme a link: https://www.g2a.com/r/rzrobot ( A vásárlás elektronikusan történik és CD kulcsot ill. aktiváló kódot kaptok a választott játékhoz! )


Bármilyen kérdésed van tedd fel a videó kommentben (amennyiben a komment ill. kérdés nem a témával kapcsolatos válaszadás nélkül autómatikusan törölve lesz! ) vagy privát E-mailban itt a Youtube-on illetve a csatornám Beszélgetés részében! Amint időm engedi és tudok válaszolok! Ha tetszett a videó Like-old és kérlek NE FELEJTS EL FELÍRATKOZNI! És kérlek ajánlj ismerőseidnek is! Köszönöm!

Appears on these pages
of

  • Paris Prime

    The Paris Prime is the Prime variant of the Paris, featuring higher damage, critical chance...

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current14:15, May 2, 2014Thumbnail for version as of 14:15, May 2, 2014480 × 269 (27 KB)RzRobot (wall | contribs)created video

Metadata

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.