Редагувати

Тлін відмінно підходить для гравців, які вважають за краще перемагати без зайвого шуму. Його смертоносні здібності відмінно поєднуються з можливостями відволікати увагу противника.

Опис

Тлін – ворфрейм-ніндзя, орієнтований на потайне проходження місій. Тлін володіє як і атакуючими навичками, так і допоміжними, що дозволяють йому в потрібний момент стати невидимим або швидко розправитися з супротивником, залишаючись при цьому непоміченим.

Отримання

НЕОБХІДНІ РЕСУРСИ
CreditsIcon uk
25,000
WarframeHelmetIcon uk
1
WarframeChassisIcon uk
1
WarframeSystemIcon uk
1
OrokinCellIcon uk
4
Прискорення: PlatinumIcon uk 50 Час: 72 год
Креслення: N/A Магазин: N/A
WarframeHelmetIcon ukНЕЙРООПТИКА
CreditsIcon uk
15,000

Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
WarframeChassisIcon ukКАРКАС
CreditsIcon uk
15,000
MorphicsIcon uk
1
FerriteIcon uk
1000
RubedoIcon uk
300

Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
WarframeSystemIcon ukСИСТЕМА
CreditsIcon uk
15,000
ControlModuleLarge uk
1
MorphicsIcon uk
1
SalvageIcon uk
500
PlastidsIcon uk
500
Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год

Примітки

  • Спочатку Тлін був названий Smoke - дим, туман, а ще раніше - просто "Ніндзя".
  • Як видно з концептів, Тлін спочатку замислювався як жіночий ворфрейм.
  • Здібності Тліна названі в честь спорядження і зброї, що використовується ніндзя.
  • Тлін має постійний візуальний ефект диму на лівій руці.

Редагувати

“Відволікаючі маневри і смертельні прийоми стали смертоносним зброєю для Еша Прайм. Містить змінені полярності для кращої конфігурації”
— Опис у грі

Тлін – ворфрейм-ніндзя, орієнтований на потайне проходження місій. Тлін володіє як і атакуючими навичками, так і допоміжними, що дозволяють йому в потрібний момент стати невидимим або швидко розправитися з супротивником, залишаючись при цьому непоміченим.
У порівнянні зі звичайною версією ворфрейма, Тлін-прайм має додаткову полярність, підвищений показник щита, броні і швидкості пересування. Також, подібно до інших Прайм ворфреймів, здатний активувати кулі смерті, які відновлять вам і вашим союзникам 250 енергії.

Отримання

НЕОБХІДНІ РЕСУРСИ
CreditsIcon uk
25,000
WarframePrimeHelmetIcon uk
1
WarframePrimeChassisIcon uk
1
WarframePrimeSystemIcon uk
1
OrokinCellIcon uk
1
Прискорення: PlatinumIcon uk 50 Час: 72 год
Креслення: N/A Магазин: N/A
WarframePrimeHelmetIcon ukНЕЙРООПТИКА
CreditsIcon uk
15,000

Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
WarframePrimeChassisIcon ukКАРКАС
CreditsIcon uk
15,000
GalliumIcon uk
3
OrokinCellIcon uk
1
AlloyPlateIcon uk
1000
RubedoIcon uk
400
Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
WarframePrimeSystemIcon ukСИСТЕМА
CreditsIcon uk
15,000
ControlModuleLarge uk
3
OrokinCellIcon uk
1

1000
CircuitsIcon uk
500
Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
Місцезнаходження і ціна в дукатах
НАЗВА ВИПАДАЄ ЦІНА В PrimeBucksIcon uk
BlueprintIcon ukКреслення PrimeBucksIcon uk
WarframePrimeHelmetIcon ukНейрооптика PrimeBucksIcon uk
WarframePrimeChassisIcon ukКаркас PrimeBucksIcon uk
WarframePrimeSystemIcon ukСистема PrimeBucksIcon uk

Примітки

  • "Косичка" на шоломі Тліна-прайм нагадує оригінальний концепт арт Тліна.
    • Ця "косичка" повинна була бути і на звичайній версії ворфрейма, але фізика тканин не дозволяла реалізувати це в момент релізу ворфрейма.
  • Тлін-прайм має напис на торсі: "Tenno Model 24N - Serial 147H".
  • Тлін-прайм є першим ворфреймом, який має 3 відмінні характеристики від своє звичайної версії (броня, щити і швидкість бігу).
  • Стандартний шолом Тліна-прайм нагадує війська під назвою "Зілоти" із серії ігор Starcraft

ShurikenModU15 Shuriken
ЕНЕРГІЯ
25
КЛАВІША
1
Сюрікен
Кидає сюрікен, який завдає високу шкоду і прибиває ворогів до стін.
Сила:100 / 250 / 350 / 500 шкоди
Тривалість:N/A
Радіус: -

  • Кидає 1/1/2/2 сюрікен(и).Сюрікен наносить шкоди 100/250/350/500 Slash bIcon uk шкоди з 100% шансом ушкодження Slash bIcon uk.
    • Характеристики сюрікенів ніяк не можна змінити.
    • Втрати можна збільшити модифікаціями на силу здібностей.
  • Сюрікени самі знаходять ціль.
  • Можна потрапити по вразливій точці і завдати подвійну шкоду.
  • У рідкісних випадках сюрікени можуть зрикошетити.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування не перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • Зручно використовувати під час перезарядки.

SmokeScreenModU15 SmokescreenIcon
ЕНЕРГІЯ
35
КЛАВІША
2
Димова завіса
Димова граната приголомшує і засліплює ворогів, після чого Тлін стає невидимим на короткий час.
Сила:N/A
Тривалість:2 / 4 / 6 / 8 секунд
Радіус: -

  • Тлін кидає собі під ноги димову шашку, яка на коротний час приголомшує ворогів у радіусі 10 метрів і Тлін стає невидимим на 2/4/6/8 секунди.
    • Відстань оглушення можна збільшити модифікаціями на радіус.
    • Час дії можна збільшити модифікаціями на тривалість.
  • Усі атаки зброєю ближнього бою наносять 400% шкоди. Всю завдану шкоду буде відображено жовтим кольором. Якщо зачепити супротивника, бонус шкоди тимчасово не працюватиме.
  • Під час анімації Тліна не можна оглушити або збити з ніг.
  • Компаньон Тліна теж стане невидимим для ворогів.
  • Не дає захисту від лазерів.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в повітрі.
    • Застосування не перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • використовуйте, коли потрібно підняти напарника.

TeleportModU15 TeleportIcon
ЕНЕРГІЯ
25
КЛАВІША
3
Телепортація
Еш телепортується до цілі, втягуючи її у ближній бій і отримує можливість швидкого завершального удару
Сила:N/A
Тривалість:N/A
Радіус: -

  • Тлін телепортується безпосередньо перед ворогом на відстані 20 / 45/45/60 метрів. Виконує невелике сальто, під час якого не можна атакувати.
    • Відстань можна збільшити модифікаціями на радіус.
  • Приголомшує ціль, даючи можливість провести контр-атаку, що завдає велику шкоду.
  • Хоча б якась частина цілі повинна знаходитися в межах прямої видимості.
  • Можна переміщуватися до ворогів, союзників, кріоподів і терміналів мобільної оборони.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Вимагає цілі для застосування.

  • Дозволяє швидко і ефектно розібратися навіть з дуже сильним ворогом.
  • Модифікатор Смертоносна потаємність дозволяє вбити будь-якого ворога не залежно від його рівня і кількості здоров'я.

BladeStormModU15 BladeStormIcon
ЕНЕРГІЯ
12(6)
КЛАВІША
4
Буря клинків
Нацьковуйте лютих тіней-клонів Тліна на ворогів. Використовуйте тепортацію, щоб приєднатися до різанини.
Сила:750 / 1000 / 1500 / 2000
Тривалість:N/A
Радіус: -

  • Тлін миттєво входить в стан інтенсивного фокусування, коли він розшукує цілі для вбивства. У режимі прицілювання вороги в радіусі 50 метрів від Тліна, які видно поруч з прицілом, будуть позначені міткою смерті. Якщо дивитися на зазначених ворогів довше або водити прицілом по ним, це додасть до 2 і більше позначок смерті, це означає що противник буде атакований більше, ніж один раз.
    • На позначку кожного ворога потрібно 12 одиниць енергії. Перебуваючи в невидимості (наприклад, при використанні здатності Димова Завіса), вартість для позначки кожного знижена з 12 одиниць енергії до 6. Кількість необхідної енергії можна знизити модифікаціями на енергоефективність.
    • Дальність позначки цілі залежить від радіусу здібностей. Якщо зазначений ворог виходить з радіусу дії здатності, то відмітка спадає, а витрачена енергія повертається назад.
    • Якщо зазначений ворог убитий до того, як всі позначки на ньому будуть використані, то енергія для кожної невикористаної позначки буде повернута.
    • Сила вмінь не впливає на максимальну кількість відміток для кожного противника.
    • Зазначені вороги виділяються червоним кольором і можуть мати до трьох міток смерті над їх головами.
  • Коли відзначено мінімум 1 ворога, після повторного натискання на кнопку застосування здатності, 2 тіньові клони сильно пошкоджують зазначених ворогів, завдаючи 750/1000/1500/2000 шкоди зі 100% шансом Slash bIcon uk кровотечі.
    • Втрати можна збільшити аурою Сталевий Натиск, модифікаторами на силу здібностей.
    • Кровотеча буде наносити 43 .75% від початкового шкоди 10 разів протягом 9 секунд в обхід щитів і броні.
    • Швидкість анімації залежить від модифікаторів Лють, Удар Псування і ефектами мода розлому, але не залежить від базової швидкості атаки зброї. Прискорювальник буде діяти тільки, якщо під час застосування здатності була активна концентрація. Модифікатор Берсерк не впливає на здатність навіть якщо активований.
  • Під час нападу тіньових клонів Тлін може використовувати телепортацію на зазначеного противника без будь-яких додаткових витрат енергії для участі в Бурі мечів. Під час використання вміння Тлін невразливий. Як тільки всім цілям буде завдано шкоди, Тлін повертається на місце використання вміння.
    • Тлін атакує супротивників з тією ж силою і ефектами, що і його тіньові клони .
    • Тлін буде намагатися вдарити кожного зазначеного ворога один раз. Після того, як зазначений ворог зазнає нападу з боку Тліна, його тіньові Клони можуть продовжувати атакувати ворога, щоб знищити все, на чому залишилися позначки, якщо мета все ще жива.
    • Під час анімації атаки Тлін буде відновлювати свої щити.
    • Використання Телепорта на невідзначеному ворогу, поки тіньові клони атакують зазначених, призведе до того, що противник буде відзначений, без використання енергії. Так Тлін приєднується до Бурі мечів, а не просто переміститься.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Вимагає наявність хоча б однієї цілі для застосування.

  • Страж Носій збирає ресурси \ енергію \ здоров'я \ моди \ патрони, поки ви переноситесь від одного ворога до іншого.
  • Якщо врахувати, що здатність має 100% шанс накласти статус кровотечі, завдаючи 35% від базової шкоди 7 раз за 6 секунд, здатність насправді завдає 2000 + ((2000 х 0.35) х 7) = 6900 шкоди за 6 секунд.

  • Якщо ви застрягли в текстурах або випали за межі світу, то введіть в чаті команду /unstuck.

Редагувати

Warframe Profile - Еш

Warframe Profile - Еш