Редагувати

Екскалібур майстерно володіє клинками, що дає йому перевагу при використанні мечів, парних клинків, Нікан і Величного Клинка:

  • + 10% швидкість атаки (складається з модами типу Лють).
  • + 10% шкоди (складається з модами типу Больова точка).

SlashDashModU15 SlashDashIcon
ЕНЕРГІЯ
25
КЛАВІША
1
Стрімкий випад
Проривайся крізь натовпи ворогів, ріжучи їх Величним Клинком.
Сила:150 / 225 / 400 / 500 Slash bIcon uk
Тривалість:N/A
Радіус: -

  • Екскалібур прорізає шлях довжиною 6/8/10/12 метрів, рухаючись від ворога до ворога, завдаючи 100/125/200/250 Slash bIcon uk шкоди і збільшуючи комбо-лічильник на 1 за кожного покаліченого ворога.
    • Відстань ривка можна збільшити модами на радіус.
  • Вороги, які вижили після такої атаки відкриті для добиваючого удару.
  • Екскалібур рухається в напрямку прицілу, що дозволяє забиратися на високі і важкодоступні місця.
  • Поки активна здатність величний клинок, Екскалібур створює енергетичні хвилі при кожному ударі Стрімкого випаду.
  • Під час ривка Екскалібур отримує часткову невразливість
    • невразливість поширюється тільки на здоров'я
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • Дозволяє пройти через лазерний бар'єр.
  • Дозволяє швидко переміщатися і забиратися у важкодоступні місця.

RadialBlindMod RadialBlindIcon
ЕНЕРГІЯ
50
КЛАВІША
2
Сліпучий спалах
Випромінює яскравий спалах світла, засліплюючи всіх ворогів в невеликому радіусі на кілька секунд.
Сила:N/A
Тривалість:7 / 10 / 12 / 15 секунд
Радіус: -

  • Приголомшує ворогів в радіусі 8/12/15/25 на невеликий час і засліплює їх на 7/10/12/15 секунд.
    • Відстань можна збільшити модами на радіус.
    • Час оглушення можна збільшити модами на тривалість, але тривалість засліплення - можна.
    • приголомшує тільки ворогів в прямої видимості (НЕ засліпить ворогів за стінами, але засліпить ворогів за укриттями).
    • Час оглушення залежить від мети, одних ворогів приголомшує на менший період часу, інших на більший, але в середньому це становить від 3 до 5.5 секунд.
  • Засліплені вороги, якщо їх не зачепити прямим контактом, отримують 400% шкоди від першого удару в ближньому бою (схоже з механікою невидимості Тліна і Локі).
  • Засліплені рукопашні вороги будуть бігти на звуки пострілів.
  • Засліплені стрілецькі вороги будуть стояти на місці або бігти в укриття, можливо, іноді кидаючи гранату в бік джерела звуку пострілів.
  • Камери, будучи осліпленими, деактивує лазери.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування не перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • Добре поєднується зі здатністю тиша.
  • За допомогою мода блискуче завершення можна в рази збільшити шкоду 4-ої здатності Екскалібура по противникам, які були заздалегідь засліплені.

RadialHowlMod RadialHowl
ЕНЕРГІЯ
50
КЛАВІША
2
Приголомшливий вий
Випускайте лютий рев, який вразить найближчих ворогів.
Сила:N/A
Тривалість:7 / 10 / 12 / 15 s
Радіус: -

Ворфрейм завиває, випускаючи інтенсивний спалах світла, що вражає ворогів у межах 8/12/15/25 метрів і приголомшує їх на 7/10/12/15 секунд.

    • На тривалість впливає Тривалість здібності.
    • Радіус впливає на Діапазон можливостей.
    • Радіальний вий не впливатиме на ворогів за перешкодами в оточенні, якщо тільки Ескалібур Умбра не має видимості, або якщо противник не знає про Екскалібур Умбра протягом короткого періоду часу.
  • Вороги, уражені здатністю, вражені протягом усього терміну.
    • Боси все ще здатні рухатися, атакувати або використовувати здібності під час впливу цієї здібності.
    • Боси атакують останнього відомого місця гравця і слідуватимуть звуку стрільби.
    • Послідовні викиди скорочують тривалість ефекту здатності на босів.
  • Камери безпеки дезактивують свої лазерні бар'єри на час.
  • Уражені вороги мають дим, що поширюється з їхніх очей або подібної частини тіла для тривалості ефекту.
  • Може використовуватися під час бігу, атаки, блокування, стрибків, ковзання, перегортання вперед, настінного запуску або прилипання до стіни.

  • Максимізація тривалості збільшує тривалість до 45,9 секунд.
    • Зменшує діапазон до 8,5 метрів.
  • Максимізація енергоефективності знижує вартість енергії до 12,5.
    • Зменшує тривалість до 6 секунд.
  • Максимізація діапазону збільшує діапазон до 70 метрів.
    • Не має негативного впливу на цю здатність.
  • Максимізація сили не має позитивного впливу на цю здатність.
    • Збільшує вартість до 77,5 енергії.
    • Зменшує тривалість до 10,88 секунд.

RadialJavelin RadialJavelinIcon
ЕНЕРГІЯ
75
КЛАВІША
3
Променеспис
Запускає списи у ворогів, завдаючи високу шкоду і прибиваючи їх до стін.
Сила:Шкода: 500/650/800/1000 Impact bIcon uk Puncture bIcon uk Slash bIcon uk
Списи: 5/7/10/12
Тривалість:N/A
Радіус: -

  • Атакує 5/7/10/12 ворогів ефірної Сканія в радіусі 15 / 18/22/25 метрів, завдаючи 500/650/800 / 1000 шкоди на одну мету.
    • Атакує лише тих ворогів, які опинилися в полі зору Екскалібура під час активації здатності.
    • Підсумкова шкода буде порівну розділенв між трьома основними типами фізичної шкоди, Impact bIcon uk Puncture bIcon uk Slash bIcon uk.
  • Вороги, які вижили після застосування здатності, будуть тимчасово приголомшені.
  • Звичайна версія Екскалібура використовує анімацію ефірної скани, Екскалібур Прайм використовує анімацію ефірної скани Прайм.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • Мод вроджений талант значно прискорить анімацію вміння, що дозволить застосовувати її частіше і ефективніше.

ExaltedBlade ExaltedBladeIcon
ЕНЕРГІЯ
25
КЛАВІША
4
Благородний клинок
Приклич меч чистого світла і колосальної потужності.
Сила:100 / 125 / 200 / 250 Impact bIcon uk Puncture bIcon uk Slash bIcon uk
Тривалість:Енергохвиля: 3 секунди
Осліплення: 6 секунд
Радіус: -

  • Екскалібур використовує свій Благородний Клинок замість екіпірованої зброї. Під час дії здатності гравець не може використовувати свою зброю, тільки що з'явився енергетичний меч. Здатність використовувати вміння не втрачається.
  • Кожен звичайний удар буде наносити 100/125/200/250 базової шкоди в радіусі 2 метра, атака зі стіни 400/500/800/1000 базової шкоди , атаки з розвороту буде наносити 214 / 267.5 / 428/535 базової шкоди і автоматично застосовувати сліпуче світло в радіусі 5 метрів з тривалістю ? /? /? / 6 секунд за половину його вартості, а атаки в стрибку будуть наносити200/250/400/500 базової шкоди + додатково 50 Impact bIcon uk шкоди в радіусі 5 метрів.
    • Базова шкода рівномірно розділена на Impact bIcon uk Puncture bIcon uk Slash bIcon uk шкоду, має 15% шанс і 200% множник критичної шкоди і10% шанс статуса.
  • Енергетична хвиля летить в напрямку прицілу на відстань 40 метрів протягом 3 секунд і завдає 100/125/200/250 шкоди, має шанс спрацьовування статусу 10% .
    • Відстань і швидкість польоту не можна змінити.
    • Шкода розділена на 20% Impact bIcon uk,70% Slash bIcon uk і 10% Puncture bIcon uk.
    • Енергетична хвиля не збільшує комбо-лічильник.
    • Удар хвилі здатний активувати Берсерк і містичний удар.
    • Хвилі ігнорують купол ексімусов і броню Джаггернаут а.
    • Хвилі мають власний шанс і множник критичного удару, а також шанс статус а.
    • Хвилі проходять крізь перешкоди і ворогів, але втрачають силу з відстанню.
  • Поки здатність активна, Екскалібур автоматично блокує всі фронтальні атаки.
  • Блокує тільки атаки, тобто для уникнення перекидання від удару в підлогу важких Грінір або від гака древніх заражених, все одно необхідно використовувати блокування вручну.
  • Блокування також добре поєднується з модами на парирування, наприклад відображення.
    • Якщо в зброї ближнього бою встановлено мод удар життя, то при нанесенні шкоди за допомогою мода відображення ви будете зцілюватися за активної концентрації.
  • Під час перебування в розломі шкоди противникам, які перебувають поза розлом а, наноситься тільки від енергетичних хвиль.
  • Здатність вимагає 25 на активацію і 2.5 енергії в секунду, припиняючи свою дію при вичерпання всієї енергії або при повторному натисканні на кнопку застосування здатності.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • Так як енергетичні хвилі наносять здебільшого Puncture bIcon uk шкоди, наявність в загоні однієї або декількох аур корозійний викид значно збільшить шкоду, одержувану броньованими супротивниками. При грі проти Грінір і Поневолених високих рівнів рекомендується використовувати цю ауру.
  • Під час використання Величного Клинка Екскалібур блокує всі атаки спереду, однак статусні ефекти шкоди все ще можуть заподіяти їй шкоду. Так як одержуваний шкоди в загальному невеликий, аура омолодження допоможе відновити згодом втрачене здоров'я.
  • Аура енергетичний джерело відключена під час дії здатності, однак може допомогти накопичити максимальну кількість енергії перед її використанням.