Редагувати

Використовуючи звукові атаки та акустичне виявлення цілей, Банші гарно підходить для стелс-гемплею й добре виконує, як допоміжну так і атакуючі ролі
Дата випуску: 18 березня 2013

Отримання

Креслення деталей Банші можна придбати в додзьо у Лабораторії Тенно, коли вони будуть досліджені.

НЕОБХІДНІ РЕСУРСИ
CreditsIcon uk
25,000
WarframeHelmetIcon uk
1
WarframeChassisIcon uk
1
WarframeSystemIcon uk
1
OrokinCellIcon uk
1
Прискорення: PlatinumIcon uk 50 Час: 72 год
Креслення: N/A Магазин: PlatinumIcon uk 225
WarframeHelmetIcon ukНЕЙРООПТИКА
CreditsIcon uk
15,000

Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
WarframeChassisIcon ukКАРКАС
CreditsIcon uk
15,000
MorphicsIcon uk
1

900
RubedoIcon uk
50

Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
WarframeSystemIcon ukСИСТЕМА
CreditsIcon uk
15,000
ControlModuleLarge uk
1
MorphicsIcon uk
1
SalvageIcon uk
500
PlastidsIcon uk
400
Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
Лабораторія Тенно
Креслення
CreditsIcon uk
15,000
MutagenMassIcon uk
1
DetoniteInjectorIcon uk
1
FieldronIcon uk
1
OrokinCellIcon uk
1
Передумова: N/A Час: 72 год
Нейрооптика
CreditsIcon uk

Передумова: N/A Час: 72 год
Каркас
CreditsIcon uk
10,000
MutagenMassIcon uk
1
ControlModuleLarge uk
1

1,000
RubedoIcon uk
500
Передумова: N/A Час: 72 год
Система
CreditsIcon uk
10,000
FieldronIcon uk
1
MorphicsIcon uk
1
SalvageIcon uk
1000
PlastidsIcon uk
500
Передумова: N/A Час: 72 год
Ghost x1   Shadow x3   Storm x10   Mountain x30   Moon x100

Примітки

  • В ірландському фольклорі Банші - жінка з потойбічного світу, що сповіщає помираючих про смерть, що наближається до них, стонами і риданнями.
  • Пікообразний наплічник на плечі Банші є настроюваною частиною броні, що дозволяє замінити його іншим наплічником.

Банші-прайм нападає на своїх ворогів, маніпулюючи звуковими силами смертельної дії. Володіє зміненим модом полярності для більшої кастомізації.

Банші-прайм представляє з себе легкоброньованого і швидкого ворфрейма, який володіє акустикою. Банші орієнтована на нанесення катострофічної шкоди по противнику і підтримку команди. У самої Банші немає здібностей, що завдають високий пряму шкоду по противнику, однак вона може створювати слабкі точки у противників, потрапляння в які буде наносити надвисоку шкоду. У порівнянні зі звичайною версією ворфрейму, Банші-прайм має додаткову полярність, підвищений показник енергії і броні, а також трохи збільшену швидкість бігу. Також, подібно до інших Прайм ворфреймів, здатна активувати Кулі Смерті, які відновлять вам і вашим союзникам 250 енергії. Дата релізу: 28.02.2017

Отримання

НЕОБХІДНІ РЕСУРСИ
CreditsIcon uk
25,000
WarframePrimeHelmetIcon uk
1
WarframePrimeChassisIcon uk
1
WarframePrimeSystemIcon uk
1
OrokinCellIcon uk
1
Прискорення: PlatinumIcon uk 50 Час: 72 год
Креслення: N/A Магазин: N/A
WarframePrimeHelmetIcon ukНЕЙРООПТИКА
CreditsIcon uk
15,000

Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
WarframePrimeChassisIcon ukКАРКАС
CreditsIcon uk
15,000
MorphicsIcon uk
10
CryoticIcon uk
1,500
RubedoIcon uk
2,000
SalvageIcon uk
7,000
Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год
WarframePrimeSystemIcon ukСИСТЕМА
CreditsIcon uk
15,000
ArgonCrystalIcon uk
2
ControlModuleLarge uk
10
OxiumIcon uk
300
FerriteIcon uk
4,500
Прискорення: PlatinumIcon uk 25 Час: 12 год

Примітки

  • В ірландському фольклорі Банші - жінка з потойбічного світу, що сповіщає помираючих про смерть, що наближається до них, стонами і риданнями.
  • Пікообразний наплічник на плечі Банші є настроюваною частиною броні, що дозволяє замінити його іншим наплічником.

SonicBoom SonicBoomIcon
ЕНЕРГІЯ
25
КЛАВІША
1
Акустичний удар
Банші випускає звукову хвилю, яка відкидає ворогів у зоні ураження з силою, достатньою, щоб убити або покалічити нападників.
Сила:25 / 35 / 40 / 50 Impact bIcon uk
Тривалість:N/A
Радіус: -

  • Створює ударну звукову хвилю в межах 180 ° перед собою і завдає 25 / 35/40/50 Impact bIcon uk шкоди на відстані10 / 11 / 13/15 метрів, збиваючи ворогів з ніг.
    • Гкоду можна збільшити модифікаціями на силу здібностей.
    • Відстань можна збільшити модифікаціями на радіус.
      • Кут змінити не можна.
  • Деякі вороги можуть бути просто приголомшені або збиті з ніг, але більшість буде відкинуто.
    • Повторне застосування також діє на противника, навіть якщо він не встиг встати.
    • Іноді не діє на ворогів за стінами і укриттями, якщо вони стоять впритул до них.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • При частому застосуванні можливо утримувати ворога в повній бездіяльності.
  • Можна миттєво вбити ворога, відкинувши його в бездонну прірву.
  • За допомогою цієї здібності можна з легкістю захищати консолі на місіях перехоплення .

SonarModU15 BansheeSonarIcon
ЕНЕРГІЯ
50
КЛАВІША
2
Сонар
За допомогою звукових імпульсів, Банші знаходить і відстежує супротивників, підсвічуючи їх критично вразливі місця для всієї команди.
Сила:Множник шкоди: х2 / х3 / х4 / х5
Тривалість:10 / 15 / 20 / 30 секунд
Радіус: -

  • У ворогів в радіусі 20 / 25/30/35 метрів підсвічуються вразливі точки протягом10 / 15/20/30 секунд, нанесення шкоди за ним буде збільшено на множник х2 / х3 / х4 / х5 .
    • Множник шкоди можна збільшити модифікаціями на силу здібностей.
    • Відстань можна збільшити модифікаціями на радіус.
    • Тривалість можна збільшити модадифікаціями на тривалість.
  • Повторне використання може створити додаткові вразливі точки, а може і накласти точки одну на іншу, додатково підсилюючи шкоду.
  • Сонар збільшує шкоду від здібностей інших варфреймів, якщо підсвічується елемент моделі ворога, по якій технічно наноситься шкода (зазвичай це Торс). Але навіть при частому застосуванні такі точки не завжди з'являються на противниках в потрібному місці і вміння по комусь наносять багато шкоди, по комусь трішки, а по комусь взагалі не наноситься.
  • Вороги схильні до ефекту сонара будуть позначені на міні-мапі.
    • Хоча видно, що вороги підсвічуються не відразу, а хвилею, але цей ефект поширення не переривається, так що витримувати паузу між застосуваннями здатності не потрібно.
  • Сонар не працює на наступних босів (не накладаються на їх вразливі місця): Генерал Саргас Рук, Радник Вей Хек (без Терра фреймів), Лефантіс і Гемоціт .
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • Допомагає вбивати найміцніших ворогів.
  • Допомагає швидше набирати синтез на зброю ( "прокачувати").
  • Варто застосовувати 2-3 рази поспіль, щоб на ворогах з'явилося більше вразливих точок, так по ним буде простіше потрапити або шкода буде сильно збільшена (при накладенні ефекту).
  • Підвищувати шкоду можна досить ефективно майже від усіх здібностей, але більш часто це може стане в нагоді для посилення масових здібностей.

SilenceModU15 BansheeSilenceIcon
ЕНЕРГІЯ
75
КЛАВІША
3
Тиша
Використання Тиші створює поле навколо Банші, приголомшуючи і сповільнюючи супротивників і їх сприйняття та реакцію на постріли і атаки ворфреймів.
Сила:N/A
Тривалість:10 / 15 / 20 / 30 секунд
Радіус: -

  • Створює поле в радіусі 10 / 13/15/20 , яке пересувається за Банші протягом10 / 15/20/30 секунд. Зачеплені вороги не реагують на шум зброї або сигналізацію і будуть мерехтіти кольором енергії Банші.
    • Відстань можна збільшити модами на радіус.
    • Час існування поля можна збільшити модами на тривалість.
  • Вороги, які опинилися в полі дії здатності будуть приголомшені на 1 секунду.
    • Вороги, які вже знаходилися в радіусі здатності на момент її застосування теж будуть приголомшені.
    • Противники будуть приголомшені кожен раз, коли зона ефекту віддаляється від них і знову покриє.
  • Поки не закінчиться дія здатність не можна використовувати повторно.
  • Застосування:
    • Можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • Добре поєднується з осліпленням Екскалібура.
  • Коротка тривалість дозволить використовувати оглушення відразу, після закінчення попереднього оглушення.
  • Вороги, що знаходяться під дією молекулярного заряду, схильні до більш довгого оглушення, в залежності від сили здатності Нови.
  • Дозволяє робити більш безпечні пробіжки повз натовпів ворогів.
    • Однак, при дуже високій зоні ураження, вороги можуть вийти з оглушення, поки Банші добіжить до них.

SoundQuakeModU15 BansheeSoundQuakeIcon
ЕНЕРГІЯ
25 (12 за сек)
КЛАВІША
4
Звуковий землетрус
Направляючи всю акустичну енергію в землю і довкілля, Банші зрушує все навколо смертельними ультразвуковими хвилями.
Сила:125 / 150 / 175 / 200 Blast bIcon uk
Тривалість:N/A
Радіус: -

  • Завдає 125/150/175/200 Blast bIcon uk шкоди кожну секунду в радіусі 11 / 14/17/20 метрів.
  • Здатність вимагає 25 на активацію і 25 / 18/15/12 енергії в секунду, припиняючи свою дію при вичерпання всієї енергії або при повторному натисканні на кнопку застосування здатності.
    • Витрати на використання здатності можна зменшити модами на енергоефективність.
    • Витрати на підтримання здатності можна зменшити модами на енергоефективність і тривалість.
    • Енергію під час використання здатності не можна відновити.
    • Проте приміщення в розломі, все ще буде відновлювати енергію, а також енергія поповнюється модом гнів і сферами енергії, які може притягнути Страж носій .
    • Якщо Банші знаходиться під сповільнюючим ефектом крижаних полів (наприклад в Безодні), то її енергія витрачається набагато повільніше, а контроль проводиться той же.
  • Вороги в радіусі ураження постійно приголомшені.
    • Вороги, що ввійшли в зону ураження після початку активації, також отримають шкоду і будуть приголомшені.
    • Не зупиняє дії літаючих ворогів, їм тільки наноситься шкода.
  • Під час застосування здатності Банші нерухома і вразлива до атак ворогів, не схильних до оглушення або тих що перебувають за межами зони ураження.
    • Якщо активувати здатність на об'єкті, що рухається, то сама Банши переміститься, але область ефекту залишиться статичною - з центром на місці застосування.
  • Застосування:
    • Не можна використовувати в стрибку.
    • Застосування перерве перезарядку зброї.
    • Не вимагає цілі для застосування.

  • Допомагає контролювати групи ворогів, що може бути корисно для прикриття союзників, коли вони піднімають побратимів.
  • При великих значеннях сили здібностей можна зачищати низькорівневих ворогів, що часто корисно на місіях синдикату і на сигналах тривоги.
  • Не варто застосовувати на Обороні з високою зоною ураження, якщо здатність не може швидко вбивати ворогів, інакше вона буде тримати їх по всіх закутках локації, змушуючи союзників вишукувати і знищувати їх. У таких випадках для контролю-захисту краще встановлювати вивірений радіус ураження в залежності від локації.

Редагувати

Warframe Profile - Банші

Warframe Profile - Банші